web video design mikelis
DOMOV  
  
 

Mihael Tominšek, direktor

VIZITKA PODJETJA CD MIKELIS

 
CD MIKELIS - Portal znanja in storitev je sinonim za storitve in izdelke, ki sledijo obratni filozofiji od aktualne tržne logike: Storitve in izdelki pod imenom MIKELIS so naravnani na doseganje določenega nivoja kvalitete, cena pa je saldo stroškov potrebnih za ta nivo. Zato ne trgujemo s popusti. Na prvem mestu je izdelek ali storitev, ki jo kupec potrebuje. Naša konkurenčna prednost je zagotavljanje najboljše storitve ali izdelka za dane okoliščine.

Kupcu zagotavljamo kakovostno in strokovno rešitev za njegov problem, ki je skladna z zakonom in z načeli varstva potrošnikov. Popusti in akcije niso naš glavni prodajni artikel. Ker naše poslovanje ne sloni nimam na zalogah izdelkov ali maloprodaji, ni razprodaj zastarele tehnologije. Naše rešitve so načrtovane za vsakega naročnika posebej in temeljijo na najnovejši aktualni tehnologiji ki je ta hip na trgu.

Cene so posledica naročnikovih želja in stroškov za izvedbo projekta. Popusti so možni na podlagi obsega nakupa, stalnosti stranke, ali predplačila.
 

KUPCEM NUDIMO SLEDEČA ZNANJA

-
sestavljanje računalnikov glede na konkretne potrebe in finančne zmožnosti
- prava izbira prenosnika glede na potrebe in finančne zmožnosti
- izdelava in oblikovanje internetnih predstavitev
- zvokovna obdelava filmov, glasbe in zvokovnih posnetkov
- video montaža filmov in dokumentarcev, ter snemanje poroke in drugih dogodkov
- grafično oblikovanje in celostne grafične podobe
- fotografiranje artiklov, dogodkov, oseb in prostorov
- Izdelava spletnih strani, zagotavljanje gostovanja in registracija domen

Strankam zagotovimo še servis računalnikov na domu, uporabniško podporo na daljavo, vzdrževanje računalnikov na domu, izbira in inštalacija programske opreme.

Za opravljene storitve jamčimo strokovno usposobljenost izvajalcev. Vse morebitne reklamacije so strošek, ki upočasnjuje razvoj podjetja. Zato se poslužujemo le takih sodelavcev, storitev in artiklov, ki kupcu nudijo varnost in skladnost z zakonodajo, ter potrebno garancijo.

 
SKRBIMO, DA JE VAŠE DELO ČIMBOLJ NEOVIRANO IN BREZ ZASTOJEV. Pridemo k vam, prevzamemo opremo in vam vrnemo popravljeno.
 
Hvaležni smo vam, da ste prišli do te vrstice in verjamemo, da ste našli nekaj, s čimer lahko Vam olajšamo poslovanje in povečamo dobiček!
 

direktor in sedež
Mihael Tominšek
Dobrava 14
8222 Otočec
07/ 30 99 201
031/ 656 284

davčna številka
53186915
matična številka
1751930
ustanovitev podjetja
1.9.2002

 
pišite nam
info(AFNA)cdmikelis.com

Grafično oblikovanje in izdelava spletnih strani. Snemanje porok in montaža filmov. © 2005-2024