mikelis video design info
DOMOV  
  
 

CD mikelis (c) 2016

IZDELAVA SPLETNIH STRANI (PORTALOV)

 

IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN OPTIMIZACIJA - Izraz (kratica) SEO pomeni Search Engine Optimization. Število ponunikov tako imenovane "optimizacije spletnih strani" raste kot gobe po dežju. To je ob eksploziji novih vsebin na spletu razumljivo. Le malokateri lastnik spletne predstavitve se zaveda, da optimizacija ni enkratni, niti enostaven poseg v "spletno stran". Optimizacije spletnih strani pomeni dolgotrajno in redno ukvarjanje s spletno predstavitvijo. Nemalokrat to pomeni korenito spremembo vseh delov spletne predstavitve, ter tudi optimizacijo drugih metod oglaševanja podjetja.

Na podlagi tega dejstva so naše storitve naravnane tako, da že v načrtovanju spletnih portalov upoštevamo željeno ali predvideno optimizacijo (on-site optimizacija). Naročnika skozi ves postopek od ideje naprej vodimo z mislimi na optimizacijo; v kolikor se ne izjasni o cilju portala (obeščanje, prodaja, ciljna publika, ..., projekta ne moremo niti začeti. Rezultat takega dela so spletne strani, ki so že od začetka pozicionirane na prvih mestih v iskalnikih. Zgodilo pa se je, da je nek portal zdržal na prvem mestu kar dve leti brez dodatnih posegov vanj. Nato je lastnik v lastni režiji nespametno dodal še eno domeno za predstavitev v tujem jeziku, ter dosegel, da je Google obe domeni vrgel v globine spleta. Portal še danes ni povsem okreval, kljub velikim vložkom vanj. Namreč konkurenca je huda, ponudnikov pa vsak dan več. Vsi ne morejo(mo) biti hkrati na prvem merstu. Čeprav vsi ponudniki optimizacije sleherniku zagotavljajo prav to.

Optimizacija je za nas nedeljiv del izgradnje vsakega portala ali projekta, ki ne pomeni bistveno višje cene, kot bi bila sicer z naknadnim posegom. Z vidika porabljenih ur za razvoj spletne strani (portala) je namreč vseeno ali gradiš "optimizirano" ali "neoptimizirano". Ravno tako se ne strinjamo z izrazom "optimizacija spletnih strani za iskalnike", saj vendarle nihče ne investira denarja v razvoj portala za iskalnik, temveč za potencialne kupce svojih storitev! Tehnike optimizacije "za iskalnike" so tudi praviloma penalizirane s strani iskalnikov! Tose vidi v neživljenjskih besedilih, ki so težko berljiva, ob nadležnem ponavljanju celotne fraze ključne besede (produkta).

Naše načelo optimizacije se drži načel "white hat", s čimer se dosegajo trajnejši učinki optimizacije, ki je v skladu z načeli dobre poslovne prakse in pogojev uporabe iskalnikov. Vsebina pa je predstavljena tako, da je za uporabnika kar se da najbolj uporabna - informativna. S tem se doseže ne le dolgoročni učinek pojavnosti na iskalnikih, temveč tudi najbolj optimalno prodajno orodje za lastnika portala. Vse od tu naprej pa je del off-site optimizacije, kar pa je periodična storitev za vzdrževanje dobre vidnosti.

Noben portal obiskovalcev ne more "spreminjati" v kupce, lahko pa jih kar se da optimalno in nevsiljivo nagovarja k nakupu, ter jim njihovo že siceršnjo odločitev čimbolj olajša. Slab in neoptimalen portal pa jih bo bolj ali manj odbijal h konkurenci. Optimizacija ni "čudež", ampak je nujen delček na poti k uspehu podjetja, ravno tako kakor so papirnate vizitke podjetnika.

 

STORITVE / POTEK RAZVOJA SPLETNIH portalov, strani, vizitk, aplikacij

-
konferenca potreb, želja, možnosti za razvoj spletne aplikacije
- izdelava finančne in vsebinske konstrukcije spletnih strani
- izdelava grafičnih celostnih podob / vizualne komunikacije
- programiranje spletnih rešitev s pretežno latnim znanjem / izvirne ideje in rešitve
- izdelava / predelava / postavitev spletnih strani, vizitk, portalov
- registracija domen in gostovanje izdelanih projektov / za druge naročnike (zakaj gostovanje MIKELIS v sodelovanju z GIGASPARK?)
- cenovno ugodno vzdrževanje spletnih vsebin z minutnim obračunom dela

V naših referencah se ne moremo / želimo hvaliti z zvenečimi velikimi naročniki, saj njih uspešno oskrbujejo veliki studii ob visokih cenah. Sebe uvrščamo v razred ponudbe za mala podjetja, podjetnike in posameznike, ki so bili do sedaj bodisi brez spletnih strani ali pa so bile le-te izdelane "po domače". Ob visokem lastnem znanju in kakovosti storitve / pedantnosti izdelave, ohranjamo relativno nizke cene, dostopne vsakomur. Naše storitve so vmesni člen med številčno amatersko ponudbo in vodilnimi studii.

CDmikelis se poslužuje takih rešitev, ki so preizkušene in cenovno učinkovite, ter praviloma plod lastnega znanja.

 
VIZIJA - Oskrbeti manj strank od konkurence in te toliko bolje od njih. S tem pa dosegati dobro dodano vrednost.
 
POVEČANJE PRODAJE - Med "izdelavo spletnih strani" in "razvojem spletnih komunikacij" je ogromna razlika. Pri razvoju le teh se opiramo na različna prodajna in psihološka znanja, ter filozofijo kupcev. Prepustite se nam!
 
Hvaležni smo vam, da ste prišli do te vrstice in verjamemo, da ste našli nekaj, s čimer lahko Vam olajšamo poslovanje in povečamo dobiček!
  CENIK in PAKETI storitev MIKELIS
 
pišite nam
info(afna)cdmikelis.com

Grafično oblikovanje in izdelava spletnih strani. Snemanje porok in montaža filmov. © 2005-2024