DOMOV  
banner MIKELIS  
   

Povezave do prijateljev

Povezave do naših prijateljev so spletne strani posameznikov in podjetij, s katerimi tako in drugače sodelujemo, zato imamo medsebojno povezavo med našimi portali.
Konjeniški klub LjubljanaKonjeniški klub Ljubljana
Konjeniški klub Ljubljana zaradi svoje lege v prostoru predstavlja osrednji slovenski hipodrom. Kasaška in jahalna šola je v več kot 60 letih obstoja izšolala veliko zelo uspešnih jahačev.
Lovski muzej
Lovski muzej

Zasebni lovski muzej v Lescah na Gorenjskem z bogato zbirko slovenske in tuje divjadi. Muzej z lovskih stečin.

Glasbena šola Lipičnik
Glasbena delavnica

Glasbena šola ima 14 oddelkov, v Novem mestu in v Grosuplju. Glasbena šola ima dolgo tradicijo.
Jani Lipičnik pa ima glasbeni studio s snemalno tehniko na vrhunskem nivoju.


šoferska restavracija s kadilnicoŠoferska restavracija
Odlična okrepčevalnica in restavracija na Otočcu, nudi tradicionalne jedi, vampe, golaž, pasulj in pizze. V lokalu imajo brezžični internet, računalnik, fotokopirni stroj, ter velik TV zaslon in veliko OGREVANO KADILNICO!
Sindikat RTV SlovenijaSindikat RTVSLO
Sindikat kulturnih in umetniških ustvarjalcev se pogaja za sooblikovanje nove kolektivne pogodbe javnega zavoda RTV Slovenija. Ima dolgoletno stradicijo. Portal vsebuje zanimive informacije o delu javnega zavoda z galerijo slik.
Heraldika | Grboslovje in zastavoslovje, grbi in zastaveCD mikelis | Heraldika
Grbi, zastave in oblikovanje. Z več kot 50 letnimi izkušnjami izdelujemo občinsko simboliko, grbe in zastave. Je prvo podjetje v SLO, specializiralo za simbole na osnovi grboslovnih (heraldičnih) in zastavoslovnih (veksiloloških) zakonitosti.
MIKELIS | računalniki lastne proizvodnjeRAČUNALNIKI MIKELIS
Računalniki sestavljeni izključno po naročilu. Servis računalnikov na domu in odkup staro za novo. Izdelujemo računalnike na platformah Intel in Gigabyte, nakatere nudimo dve ali tri leta garancije. 10 let tradicije in vlaganj v lasten razvoj in znanje.
Imprint | masažni stoli in počivalnikiImprint
Vrhunski masažni stoli s human touch tehnologijo, masirajo podobno kot roke pravih maserjev. Najboljša tovrstna ponudba pri nas vsebuje tudi pester izbor masažnih pripomočkov za lajšanje vsakdanjih težav.
Postanite prijatelj tudi vi in si povečajte promet na spletnih straneh.  

Inox ograje in pasarstvo
Dominox

Izdelujejo in montirajo: inox pasarske ograje, dvoriščna vrata, nadstreški, kovinske ograje, pasarska oprema za lokale. Lasten razvoj in proizvodnja, dostava in montaža po celi Sloveniji.
LESTETIK | unikatno masivno pohištvo
Lestetik

Podjetje proizvaja pohištvo za pisarne, protokolarne in javne ustanove. V ponudbi tudi celotna oprema stanovanj in notranja vrata. Fitnes postelja SleepFit je njihov lasten izdelek v sodelovanju z izumiteljem Petrom Florijančičem.
Otočec na Dolenjskem.
Otočec

Eden najlepših krajev v Sloveniji. Zanimiv in informativen portal za domača in tuje obiskovalce.

Računalniki sestavljeni po želji: www.mikelis.si  

 
 

Grafično oblikovanje in izdelava spletnih strani. Snemanje porok in montaža filmov. © 2005-2024