mikelis video design info
DOMOV  
  
 

CD mikelis 2016

Zakaj gostovanje MIKELIS v sodelovanju z GIGASPARK

 

ENOSTAVNA RAZLAGA

- najbolj optimalna ponudba gostovanja za končnega uporabnika
- vsako leto nižje cene

 

RAZŠIRJENA RAZLAGA

- neomejeno hkratno število obiskovalcev vaših spletnih strani
- praktično neomejen prostor in mesečni promet na strežniku
- lastna spletna statistika BREZ uporabe 3rd party piškotkov!
- neomejena procesorska moč na strežniku (fair usage)
- relativno najbolj ugodne cene na trgu
- ICEWARP vrhunska spletna pošta !
- 5GB veliki pošti predali brez doplačila
- eM client združljiv (vrhunski desktop klient, ki podpira GMAIL, iCLOUD, EXCHANGE, ICEWARP, WINDOWS 365, ...)
- antispam / antivirus (KASPERSKY)
- sinhronizacija koledarja*
- sinhronizacija kontaktov *

* sinhronizacija koledarja in kontaktov med spletom, računalnikom in telefonom je mogoča ob uporabi kompatibilnega e-poštnega odjemalca, recimo eM client.

 
PODROBNA, tehnična RAZLAGA

Mnogi ponudniki na trgu skušajo biti konkurenčni zgolj z nizkimi cenami.
Taki ponudniki kratkotrajno privabijo velik delež uporabnikov spleta. Vendar pa jih dolgoročno ne obdžijo in se le-ti vračajo k večjim in dražjim(?) ponudnikom. Na prvi pogled je njihova ponudba izvrstna: neoserv.si/gostovanje. Oglašujejo pol nižje cene od ostalih, ter gostovanje na najhitrejših strežnikih na svetu! Vemo, kako je s terminom "najhitrejši" v računalništvu :)

Ko pa podrobno prebereš pogoje poslovanja (ki jih le redko kdo, oz. jih malokdo razume), pa vidiš, da so vsepovsod stroge omejitve.
Omejitev procesorske moči na strežniku na 1 proces, omejitev delovnega spomina na 256 MB, omejitev na samo 10 obiskovalcev hkrati na spletni strani, omejitev hitrosti nalaganja na 512 KB/s, najhitrejši strežnik virtualno spremenijo v zelo omejen in nezmogljiv sistem. Omejitev števila in velikosti datotek na strežniku, omejitev velikosti poštnega predala na 500 MB, omejitev največjega sporočila na 100MB, omejitev števila poslanih sporočil na mesec, omejitev števila koliko naslovnikom se sporočilo lahko pošlje na 50, omejitev velikosti MySQL baze, omejitev (oz. neobstoj) varnostnega kopiranja, pa dodatno vzpodbujajo uporabnika k nakupu ponudnikovih dražjih paketov, ki so manj omejeni. A še vedno omejeni, ter (bistveno) dražji.

Uveljavljeni trend ponudnikov je, da skušajo nove naročnike pridobiti z drastičnimi popusti za prvo leto gostovanja. Nekateri imajo tako zapleteno cenovno politiko, da jo kupec skoraj ne more razvozlati. Seveda jih naslednje leto preseneti tudi do 3x višji račun! Ponudniki s tem načinom ustvarjajo zmedo, ter povzročajo velike migracije naročnikov med ponudniki, saj je težnja vsako leto pri nekomu izkoristiti začetni popust - drugo leto pač spet drugje.

Princip MIKELIS je obraten, ter temelji na nagrajevanju zvestobe. Zato naročnik prvo leto plača največ, nato pa vsako leto manj, dokler ne spremeni paketa gostovanja (če je to pri paketu PRO sploh smiselno, saj je že tako neomejen).

Gostovanje MIKELIS v sodelovanju z GIGASPARK uporabniku ponuja izkušnjo, ki ne pozna mejitev. Bodisi so te tako daleč preko tipične uporabe, da jih uporabnik sploh ne zazna, bodisi jih sploh ni. Omejitve, kjer že so, so postavljene zaradi preprečevanja zlorab sistema. Gostovanje MIKELIS je ugodno zato, ker uporabniku nudi nivo storitve, za katero bi sam na trgu plačal bistveno več.

Pri pregledu najbolj vidnih ponudnikov spletnega gostovanja ta hip, lahko trdim, da je gostovanje MIKELIS najbolj optimalno na trgu.
Vsak uporabnik dobi polno procesorsko moč strežnikov, ki so priklopljeni na zmogljivi veji domačega spletnega omrežja. Spletna pošta vsebuje tipično 5GB poštne predale, ki omogočajo odlično IMAP poštno izkušnjo (sinhroniziranje sporočil, koledarja in kontaktov med računalnikom in pametnim telefonom ali tablico).
 

KOMU je gostovanje MIKELIS namenjeno?

Storitev gostovanja MIKELIS je namenjena končnim kupcem, ki so fizične ali pravne osebe. Za zahtevne naročnike, ki potrebujejo reseller gostovanje, svetujemo povpraševanje neposredno na GIGASPARK.

 

PRIMERJAVA NA TRGU (september 2016)

gostovanje / paket prostor / promet e-predali / velikost MySQL (velikost) Omejitve strežnika Redna cena na leto z DDV
MIKELIS / PRO po potrebi 10 / 5 GB 5 (neomejeno) fair usage (do 35% strežnika) 36,00 EUR
GIGASPARK / START 5GB / 50GB 10 / 1 GB 1 (neomejeno) fair usage (do 35% strežnika) 34,80 EUR
NEOSERV / ZELENI 10 GB / neomejeno neomejeno / 1 GB n.p. (1GB) CPU/ RAM/ povezave/ hitrost 59,88 EUR
ŽABEC / REGA 5,1 GB / 51 GB 34 / n.p. neomejeno fair usage (do 10% strežnika) 44,92 EUR
DOMENCA / ZAČETEK* 20 GB / neomejeno neomej. / 250 MB** neomejeno (2 GB) fair usage (do 25% strežnika) 57,00 EUR
DOMOVANJE / SOBA *vsebinsko isto kot DOMENCA ** doplačilo za 5GB poštni predal stane 36 EUR / leto      
HITROST / MINI 5 GB / 50 GB 100 / 1 GB 10 / 300 tabel 10 php procesov, fair usage 43,19 EUR
 
Hvaležni smo vam, da ste prišli do te vrstice in verjamemo, da ste našli nekaj, s čimer lahko Vam olajšamo poslovanje in povečamo dobiček!
  NAZAJ NA "WEB" ali POŠLJI POVPRAŠEVANJE na info(AFNA)cdmikelis.com
 
pišite nam
info(af)cdmikelis.com

Grafično oblikovanje in izdelava spletnih strani. Snemanje porok in montaža filmov. © 2005-2024