mikelis video design info
DOMOV  
  
 

CD mikelis 2016

CENIK IZDELAVE SPLETNIH STRANI (PORTALOV)

 
 

SPLOŠNA CENOVNA POLITIKA

- cene se določajo po velikostnih razredih za določen tip projekta
- cene se lahko omejijo z dogovorom in ob razumevanju posledičnih omejitev
- razvoj spletne komunikacije je živ, pogojen tematiki, obsegu in naročniku / tako tudi končne cene
- večina rešitev je za naročnike izdelana / programirana unikatno / tako tudi cene

STEREOTIP "CENA SPLETNE STRANI" - Mnogo posameznikov se oglasi z vprašanjem: "koliko stane ena spletna stran?" Naš odgovor sledi 20€ + DDV / uro programiranja.

Sodobne spletne komunikacije vse prej kot statični HTML dokumenti. Sestavlja jih mnogo (inter)aktivnih mehanizmov, urejavalniki vsebine in vizualno gradivo. Cene portalov se delijo na spodaj opisane velikostne razrede in še to je le groba ocena. Za točni predračun je potrebna podrobnejša analiza projekta.

 
CENA VZDRŽEVANJA - cena vzdrževanja spletnih portalov je 30 EUR /h - delo se obračunava po minutnem intervalu. Naročnik dobi mesečno ali sproti konkretno specifikacijo opravljenih del, porabljenih minut in fakturo za plačilo. S predplačilom ali pogodbo o vzdrževanju je možno doseči ugoden popust.
 
 

CENOVNI RAZREDI - Temelječ na količini izvedenih poslov, je mogoče projekte razvrstiti v cenovne razrede, z nekaj konkretnimi primeri. Cene ne vsebujejo razvoja ideje, priprave / oblikovanja materialov, vsebinske konstrukcije, celostne grafične podobe, itd. So zgolj strošek sestave končnega produkta v delujoče stanje. Prav tako ni vseeno ali spletna komunikacija nekega razreda vsebuje 20 slik produktov ali pa 350 slik produktov. Za vsak projekt je potrebna analiza, na podlagi katere se poda natančen predračun.

SPLETNA VIZITKA / "MINI SPLETNA STRAN" - Je cenovno najbolj ugodna začetna / osnovna pojavnost na spletu. Ne predvideva veliko informacij, niti pogoste menjave le teh. Izdelana je preprosto in učinkovito. Spletna vizitka je danes nujna pojavnost na spletu, enako kot je bila pred desetletji pojavnost v telefonskem imeniku.
CENE: od 100 EUR.
PRIMERI: vadimoinhujsamo, asfaltiranje, jm-masaze.

SPLETNA PREDSTAVITEV / "SPLETNA STRAN" - Je tipična predstavitev podjetja / podjetnika, ki poleg same pojavnosti na spletu in kontaktnih podatkov, ponuja tudi osnovno ali širšo ponudbo izdelkov / storitev v sliki in besedi. Lahko vsebuje tudi elemente spletne trgovine, urejanja vsebine in možnost komunikacije uporabnikov, kar "spletno stran" potem uvršča v druge razrede.
CENE: od 250 EUR.
PRIMERI: dominox, lestetik, sindikatRTV.

SPLETNI PORTAL - Je obsežna predstavitev, kakršne imajo praviloma večja podjetja / podjetja z veliko produkti, mesta, občine ali krajevne skupnosti. Portal se od spletnih strani razlikuje po obsegu vsebine in po aktivnem načinu prikazovanja vsebine ter ravnanja z njo. Praviloma so grajeni za obvladovanje velike količine podatkov, ki se tudi pogosto menjuje, dodaja ali spreminja. Omogočajo določeno mero samodejnosti prikazovanja vsebine, z logičnim predvidevanjem obiskovalčevih ciljev / želja.
CENE: od 1000 EUR.
PRIMERI: vas Otočec, Imprint

SPLETNA TRGOVINA - Je vsaka spletna aplikacija z elementi prodaje / nakupa, ki omogoča plačilo na daljavo s pomočjo plačilnih kartic, PayPal ali direktnih nakazil. Spletne trgovine lo lahko načeloma postavljene na katerokoli izmed zgornjih treh osnov. Sam aktivni del trgovine in denarnega poslovanja zagotavlja(jo) kartični ponudnik(i) oziroma Mobitel d.d., če gre za plačilo z Moneto.
Za ponudbo nas kontaktirajte.

 
Hvaležni smo vam, da ste prišli do te vrstice in verjamemo, da ste našli nekaj, s čimer lahko Vam olajšamo poslovanje in povečamo dobiček!
  NAZAJ NA "WEB" ali POŠLJI POVPRAŠEVANJE na info(AFNA)cdmikelis.com
 
pišite nam
info(af)cdmikelis.com

Grafično oblikovanje in izdelava spletnih strani. Snemanje porok in montaža filmov. © 2005-2024